Tjänster

Vi hjälper dig att se över ditt värmesystem

vI HAR SVAREN

Fråga oss

Det beror på värmesystem, oftast handlar servicebesöket om att ta drift parametrar, mäta tryck, kompressorns strömförbrukning, rengöra filter och vid behov även rengöra värmepumpens olika delar.

Det beror på installation och olika saker som höjd av inne och ute del, material, placering och andra saker. Vi räknar med 7-8 arbetstimmar för att utföra en sådan installation. För större maskiner krävs det längre tid.

Vi samarbetar med Bosch, Toshiba och Mitsubishi. Vi presenterar kunden med olika alternativ och låta kunden välja värmepumpen som passar ens behov.

1 gång om året skulle vi säga. Vi utgår alltid från tillverkarens rekommendationer.

Företaget är beläget i Nässjö, men vi utför installation av luftvärmepumpar i bland annat Jönköping, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Tidaholm, Hjo, Tibro, Skövde, Falköping, Ulricehamn, Tenhult, Lekeryd, Forserum, Malmbäck, Bodafors, Eksjö, Vetlanda, Sävsjö, Vrigstad, Stockaryd, Rörvik, Lammhult, Växjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Värnamo, Gränna, Ödeshög, Anneberg, Mjölby, Tranås och Linköping.

Vi är återförsäljare till Bosch, Toshiba och Mitsubishi. Vi har valt att endast arbeta med kvalitetsmärke för att kunna erbjuda hållbara produkter med få driftstörningar, långa garantier och framförallt ha nöjda kunder. Vi vet att värme är en kritiskt för villa ägare.

Luftluft är värmepump som sprider ut värme genom luften, rekommenderas av oss om huset saknar vattenburet värmesystem och kund vill byta ut elelement. Bergvärme och luftvatten passar bättre om man vill uppgradera sitt vattenburna värmesystem mot mer ekonomiska alternativ.

Vi hjälper alltid till och ger råd för våra kunder med val av värmepump. Vi lämnar alltid och dimensionera värmepump utifrån kundens behov, fastighetens storlek, ålder och andra parametrar som kan spela roll i beräkningen.

Vi hjälper alltid till att ansöka om rotavdrag vid installation eller reparation av värmesystem så länge kunder har rätt till detta. Skatteverket erbjuder reduktion på 30% av arbetskostnaden vid VVS arbete. För att utnyttja detta behövs vi ditt personnummer, adress och fastighetsbeteckning för fastighet där arbetet kommer utföras.

Behöver du hjälp med att

Se över ditt VÄRMESYSTEM?